O PODJETJU


Sem samostojni podjetnik keramičar. Izkušnje polaganja ploščic, polaganje xxl keramike, mozaika, prenove kopalnic in vseh ostalih gradbeno keramičarskih del pa sem nabiral skozi vse življenje, tako rekoč skozi tri generacije.

Od mojega starega očeta po domače Jurmanovega Toneta, ki je bil izjemen zidarski mojster vse svoje življenje, ter mojega očeta
Slavkota, mojstra obrtnika pri katerem sem se poleg natančnega dela in poštenega odnosa do stranke naučil vseh potrebnih gradbeno keramičarskih del, ki sem jih od leta 2001 ko sem pričel samostojno podjetniško pot pa vse do danes le še stopnjeval.

Polaganje ploščic klasične dimenzije, prenova kopalnice na ključ, polaganje xxl keramike, polaganje mozaika, ter polaganje naravnega in umetnega kamenja so dejavnosti pri katerih v sodelovanju z vrhunskimi arhitekti in saloni keramike strankam nudim izvedbo del od ideje in načrta, pa vse do končne realizacije. Ne glede ali gre za adaptacijo ali novogradnjo sem pravi naslov za stranke ki jem je kvaliteta, zanesljivost in bogate izkušnje izvajalca na prvem mestu.